Fem stykker tøj, der er uundværlige på storbyferien

Det er blevet meget populært at tage på storbyferie i kortere eller længere tid. Nogle gør det bare fra fredag eftermiddag til søndag aften som en god måde at undslippe hverdagens trummerum. Andre gør det i længere tid for eksempel i en uge eller to som sommerferie, påskeferie eller efterårsferie. Når du er på storbyferie, er det vigtigt, at du har det rigtige tøj med. Vi kommer med fem bud her.

et par gode stiletter

1. Pænt tøj til at tage ud at spise

Når du tager på storbyferie, byder ferien naturligt nok på en del restaurantbesøg. Det er derfor en god ide, at du har noget pænt tøj med til at gå ud at spise i. Hvis I også regner med at skulle i byen eller til koncert, er det en god ide at have noget tøj med, der passer til begge dele.

2. Et par gode sko

Når du er på storbyferie, kommer du som regel til at gå rigtig meget. Det er derfor en god ide, at du tager et par gode sko med. På den måde er du sikker på, at dine fødder kan holde til, at du traver byen tynd. Et par gode sko vil typisk være et par lukkede sko, der kan holde til forskellige former for vejr. Om sommeren kan det dog være rart at have sandaler på. Men husk også at et par gode stiletter er et must.

3. En vind- og vandtæt jakke

Det er altid en god ide, at du er godt beskyttet mod elementerne. Særligt når du tager på storbyferie om foråret og om sommeren, kan du komme ud for, at der er meget skiftende vejr. Det er derfor en god ide, at du tager en god jakke med, så du kan holde varmen og ikke bliver gennemblødt.

4. En cardigan

Cardiganen kan du bruge både om dagen, når du er ude at kigge på seværdigheder og om aftenen, hvor du tager den over dit pæne tøj. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at have noget tøj, som du kan bruge i flere situationer. Når du pakker til en storbyferie, er det generelt en god die, at du har tøj med, der kan bruges i flere situationer.

5. En praktisk taske

Selvom du også gerne vil se godt ud, når du bevæger dig rundt i en fremmed by, er det også en god ide, at du tænker over, at du kan have de ting, som du har brug for i din taske. Det kan for eksempel være en guidebog og en flaske vand.