Alt om PRAG | PragInfo.dk

– din guide til ferie i Prag

Overvejer du at investere i en e-cigaret?

Mange rygere overvejer at investere i en e-cigaret og erstatte den skadelig almindelige cigaret med den mindre skadelige e-cigaret. Meget forskning tyder nemlig på, at e-cigaretter ikke er lige så skadelige som cigaretter. F
Før du investerer i en e-cigaret, er der dog flere ting som er en god ide at tage stilling til, her er noget af det vigtigste at tænke over, hvilket batteri du ønsker, og hvilken e-cigarettype du ønsker.

Batterier

Der er forskel på hvilken type batterier, man bruger i en e-cigaret. E-cigarettens batteri er ekstremt vigtig, for uden den virker den slet ikke. Det er nemlig batteriet, som er motoren, der bestemmer, hvor længe e-cigaretten kan holde til, at du bruger den. Hvor stor ydeevne du ønsker afhænger naturligvis af dit forbrug, men batterilevetiden hænger også sammen med størrelsen. Har du derfor et relativt lille forbrug, er den bedste løsning måske et batteri med en lille ydeevne, da dette batteri heller ikke er særligt stort.
Det er desuden forskelligt, hvordan batterierne skal monteres på selve e-cigaretten. Her kan nogle skrues direkte på, mens andre skal sættes ind i et dertilhørende enhed, som kaldes et mod.

E-cigarettype

Der er flere forskellige typer af e-cigaretter. De varierer i forhold til størrelse og hvor stort et tryk, der kommer på dampen – og altså hvor meget damp du får i et sug. Hvilken e-cigarettype du vælger, skal desuden hænge sammen med, hvilket batteri, du ønsker.
Ønsker du stadig at investere i en e-cigaret, men er i tvivl om, hvilken der er den rette type for dig, kan du tage kontakt til en forhandler eller kigge på diverse onlineforhandlere, som ofte har et meget bredt udvalg, du kan vælge i mellem. Flere forhandlere har desuden starter-kits, hvor du samlet i en pakke får alt, hvad du har behov for, hvis du gerne vil starte med at ryge e-cigaretter.