Børnevenlige aktiviteter i Prag

Prag er et af de få steder, der kan få både børn og voksne til at føle, at de er trådt ind i et eventyr. De mange hytter, slottet og de brostensbelagte gader giver Prag en magisk stemning. Da Prag er et lille sted, kan du pendle bekvemt i en af de mange offentlige transportmuligheder. Travesko kan gøre det nemmere for dig og din familie at gå rundt i byen.


Praque Castle er en af de mest skattede kulturelle og betydningsfulde bygninger i Tjekkiet og et verdensarvssted. Slottet indeholder nogle af de smukkeste strukturer og gårde og anses for at være den største borg, der har flere bygninger i sig. Børnene vil blive mest betagede af den juvelkronerne og ceremonien, når der er vagtskift. Du kan tage sporvognen til slottet, og når du skal tilbage, kan du gå langs Golden Lane. Denne er en af de mest markante gader i Prag, og det var her de fleste af slottets tjenere og håndværkere boede. I øjeblikket er elleve af de svagt farvede huse blevet renovere til maleriske butikker, der giver en følelsen af at have sat foden ind i et eventyr.

Charles Bridge er kun tilgængelig til fods og er forankret af to tårne i hver ende. Du kan komme op I begge tårne med din familie, men hvis du er på udkig efter en god udsigt, bør du tage op I det gamle tårn. Broen viser noget af den gotiske arkitektur, der blev indarbejdet i det, da broen blev oprettet. Børn kan være interesseret i at vide, at æggeblommer blev blandet ind i mørtlen, inden man byggede broen for at give det ekstra styrke, og det står stærkt, selv i dag.