Nattelivet i Prag

Prag er en af de byer, der kan love dig et god natteliv til en rimelig pris. Der er forskellige steder, der tilbyder en bred vifte af underholdning for turister i Prag. Her er et par af de mest eftertragtede nattelivsaktiviteter i Prag:

Dyre steder
Hvis du er på udkig efter steder, hvor du kan tilbringe tid og penge, så er Tretters, Barock og Bugsys et par steder, der kan anbefales. Pariska, de dyreste gader i Prag er hjemsted for nogle af de rigeste mennesker og har et par af de vigtigste steder, du finder i Prag.


Mellempris cocktailbarer
Midtbyen på et område i Prag, der er spækket med masser af cocktailbarer til mellempriser. Disse steder tilbyder en bred vifte af musik og alkohol. Radost FX er en af de mest kendte restaurant cum lounges i Prag, og den har en smuk lounge, der tilbyder vegetariske snacks.

Musik fra 80’erne
Både lokale og turister myldrer til Lucerna, hvis de ønsker at bruge tid på at danse til 80’er musik. Lucerna ligger ved Wenceslas-pladsen og er søger for fester, der fortsætter til fire om morgenen.

Smuk udsigt
Hvis du ønsker at nyde en berusende blanding af musik og alkohol et sted, der har udsigt over floden, så skal du gå til Lavka. Denne klub har en gårdhave, hvor du kan slappe af med et krus øl.

Stort udvalg af tjekkiske øl
The Pivovarsky Club er det eneste sted, som tilbyder det bredeste udvalg af tjekkiske øl i landet. De tilbyder også hjemmelavet bryg, der foretages på Pivovarsky Dum. Pubben lader ikke sine lånere ryge indenfor.