Interessante steder at besøge i Prag

Prag har en rig kulturarv, som er afspejlet i arkitekturen og byplanlægningen. Her er tre interessante steder at besøge i Prag:

Prag Zoo
Prag Zoo er et af de mest populære steder i Prag, og det er almindeligt kendt for de unikke dyr og fugle, der opholder sig der. Beliggende i den trojanske del af Prag, har den zoologiske have et stort antal eksotiske dyr. Den zoologiske have er vedligeholdt godt og har et usædvanligt design. Prag Zoo huser gorillaer, elefanter, kænguruer, pandaer, isbjørne, giraffer og kameler. Hvis du besøger den zoologiske have i løbet af sæsonen, vil du kunne rejse inden for haven i et lille tog. Prag Zoo har tre restauranter og et par snackbarer.


Petrin
Petrin Tower er en 63 meter høj stålkonstruktion, næsten identisk med Eiffeltårnet. Petrin tårnet er placeret på en bakke i centrum af Prag. I stedet for at gå op ad den høje bakke, kan du tage kabelbanen. Tårnet ligger i en have på toppen af bakken, og udsigten anses for at være ganske omfattende. Nær Petrin Tower, vil du kunne komme til at se en fantastisk udsigt over Prag. Ud over dette har bakken en Petrin spejllabyrint, hvor du kan se forvrængede billeder af dig selv.

Prag Slots legetøjmuseum
Praques Castle har et legetøjsmuseum, som er det største museum af denne art i Tjekkiet. Her vil du få et glimt af noget af det legetøj, som børn legede med fpr omkring 150 år siden. Legetøjsmuseet er fordelt over to etager, og hvis du besøger dette sted med børn, vil de helt sikkert hygge sig.