Utrolig billige spisesteder i Prag

At spise i Prag kan være meget billigt, hvis du kender de rigtige steder at tage hen. Her er en liste over nogle af de spisesteder, der er populære på grund af deres rimelige priser for mad og drikke:

Wenceslas Square- pølseboder
Hvis du gerne vil have fat i en hurtig bid på Wenceslas-pladsen, vil du finde en række pølseboder ved langs vejen. Ud over dette, vil du også finde en lang række andre fastfoodmadvarer, der sælges langs vejen hele dagen og natten. Madboderne serverer også øl og andre alkoholiske drikke.


Boulevard – sandwich
Boulevard er en fastfoodkæde, der tilbyder en bred vifte af sandwichs og salater. Et stort antal Boulevard-butikker er placeret overalt i Prag. Den nærmeste Boulevard i centrum ligger lige ud for Wenceslas Square.

Atmosphere – øl og snacks
Atmosphere er en restaurant, der ligger i gåafstand fra Charles Bridge. Da den ligger næsten lige ved floden, vil du ikke få et glimt af floden herfra. Stedet byder på vidunderlige snacks sammen med din øl. Platky er et pund kartofler, der er blevet skåret i tynde skiver med en sauce til at dyppe i, og de er et yndet valg til at gå med en kande øl.

Half and half – pizza og kebab
Half and half er et spisested for dem, der ønsker at dykke ned i en tallerken kebab. Hvis du foretrækker pizzaer frem for kebab, serverer Half and half også det. Spisestedet har over 200 pladser på deres etage ovenpå.