De fem bedste ting ved Prag

Prag er et sted, der vil bjergtage dig af flere grunde. Her får du fem ting, der gør Prag speciel:

Arkitekturen
En gåtur ned ad vejen til Prag’s gamle bydel eller op til slottet langs den kongelige vej vil give dig et indblik i byens rige historie. Efter at være blevet skånet fra at blive ødelagt under Anden Verdenskrig har byen kunne bevaret sin skønhed og charme. Det centrale område af Prag vil give dig en idé om, hvordan byen så ud før den seneste tids ændringer, og en tur længere ned vil afsløre, hvordan Prag var under den socialistiske tid.


Nattelivet
Nattelivet i Prag ender næsten aldrig, da et par af Europas mest liberale lovgivninger er gældende i denne by. Drikkevarer fås til meget lave priser, og byen har mange pubber, klubber, cocktail- og vinbarer foruden ølstuerne.

Atmosfæren

Prag har en virkelig international atmosfære, og hvis du går gennem byen, vil du høre flere forskellige sprog blive talt. Efterhånden som du bliver mere fortrolig med de populære steder i Prag, vil du møde mennesker fra forskellige kulturer, alle klar til at nyde en smule af Prag.

Landskabet
Landskabet og andre områder er let tilgængelige fra Prag med tog og busser. Hvis du er interesseret i at bruge tid udendørs, vil landet i Tjekkiet være et godt sted at vandre, klatre og rafte. Nogle af de smukkeste slotte og herregårde ligger i kort afstand fra Prag. Budvar og Pilsner Urqell er to af de mange bryggerier i Prag, der tilbyder rundvisninger på engelsk.

Festivaler
Prag er en by, der sjældent indstiller sine fester. Festlighederne begynder den første af januar, hvor Tjekkiets selvstændighed fejres, og fortsætter året ud.

Prag er en by, der er stolt af sin kultur og historie.