Kør-selv-ferie til Prag

Prag er en fantastisk ferie destination, som du både kan besøge med veninderne, gutterne eller med familien. Har du overvejet at tage på kør-selv-fere til Prag? Så kan du på denne side læse alt du behøver at vide inden du tager afsted.

Tættere end man tror

Hvis du godt kunne tænke dig at opleve Prag, er den tjekkiske hovedstad faktisk ikke længere væk end 850 km. Fra København. Det tager kun omkring 10-11 timer at køre fra København til Prag (med færge fra Gedser).

Derfor er der ingen undskyldninger for ikke at besøge denne fantastiske by. I Prag kan du opleve mange flotte attraktioner som f.eks. Karlsbroen, Prags borg, Sankt Vitus-katedralen og Prags verdenskendte astronomiske ur.

(Er I til fest og farver, skal I helt sikkert tage et smut forbi Centraleuropas største diskotek: KARLOVY LAZNE, læs mere om dette længere nede)

Brug mobilen som GPS

Når I skal kører til Prag, kan det være en god ide at bruge mobilen som GPS, da den kan give jer den hurtigste rute. Udover den hurtigste rute, giver GPS’en på mobilen også live opdateringer omkring bilkø, ulykker osv.

Har du ligesom så mange andre danskere fået ødelagt skærmen til sidste års julefrokost? Så kan du hos Telerepair, få fixet skærmen inden i tager afsted. De tilbyder forresten prisgaranti og livstid garanti på alle deres reparationer.

Kør til Prag med stil

Selvom Prag er så tæt på Danmark at det kun tager 10-11 timer at kører derned, kan det godt blive en smule langhåret hvis man sidder 5 personer i en lille Citroen C1. Så i stedet for dette, kan du jo overveje at ankomme til Prag med stil.

Hos Nellemann Leasing, kan du lease din drømmebil. Hos Nellemann Lesing tilbyder de mange forskellige former for leasing og de har altid over 200 modeller på lager. Her kan blandt andet finde de nyeste modeller af Audi, BMW, Mercedes, Jaguar, Jeep osv.

Med f.eks. en SUV føles 10 timer i bil som en leg.

Besøg KARLOVY LAZNE

Hvis du er til dans, fest og billige drinks, så SKAL du besøge KARLOVY LAZNE mindst en gang i din livstid. KARLOVY LAZNE er som sagt Centraleuropas største diskotek. På diskoteket kan du udforske hele 6 forskellige etager, med hver sin stil.

Du starter på stueetagen med at komme ind, og her kan du vælge om du vil gå ned i kælderen og besøge diskotekets is pub, hvor alt er lavet af is, eller om du vil gå op på 1. etage, hvor der bliver spillet mainstreammusik og hvor du også kan benytte dig af deres ”oxygen bar”.

På 2. etage, kan du høre dance musik og nyde de mange disko-lamper og lasere som ’bader’ dansegulvet i lys. På 3. etage, bliver der spillet alle de gamle oldies fra 80’erne, her er der også det velkendte dansegulv med lys, som er kendt fra filmen ’Saturday night fever’. På 4. etage står der hiphop og R’N’B på menuen. På 5 og øverste etage, er der lavet en chill lounge som du kan slappe af i.

Du har ved at læse ovenstående, forhåbentlig lært lidt mere om hvad Prag har at byde på, til din næste kør-selv-ferie.