Sådan bliver du klar til ferien i Prag

 

Den tjekkiske hovedstad, Prag, er en af de mest populære rejsedestinationer, når det gælder storbyer. Grunden til dette er, at Prag er verdenskendt for de billige priser samt byens smukke seværdigheder, spændende byliv samt historie. Der er dog det med Prag, at vejret kan være meget svingende, og det kan derfor være svært at forberede sig på, hvilket tøj der vil være bedst at tage med.

Svingende vejrforhold – pak en blandet kuffert

Derfor anbefales det, at ens kuffert minder lidt om en blandet landhandel når rejsen går til Prag. På den måde kan man sikre sig, at man både er klædt ordentlig på, hvis det regner under hele ferien, blæser meget eller hvis temperaturen ligger jævnt på 22 grader med høj solskin. Sørg derfor både at have bukser, kjoler, playsuits, tracksuits og sweatshirts med på din ferie. Skal du afsted i sommermånederne, er der selvfølgelig større sandsynlighed for, at vejret er godt, og du kan derfor måske vælge tøj ud fra dette.

Benyt dig af fortrydelsesretten hvis vejret skifter

Shopper du nyt tøj til ferien, bør du være opmærksom på at vælge en webshop, der har en lang fortrydelsesret. Nogle webshops tilbyder op til 100 dages fortrydelsesret, og det er derfor muligt for dig at returnere en eller flere varer inden din ferie, hvis du kan se, at vejrudsigten ikke er i overensstemmelse med, hvad du har pakket i kufferten. På den måde vil du altid kunne nå at sende tøjet tilbage og eventuelt købe noget andet, der passer bedre til vejrforholdene. Du skal blot sørge for at vælge en webshop, der har mere end de ’normale’ 30 dages fortrydelsesret. Et godt råd kan være at finde en mindre webshop, da det oftest vil være sådan en, der vil have sådan et tilbud for at gavne kunden fremfor de større webshops.