Tag på road trip til Prag!

Har du og familien, eller vennerne, brug for at komme lidt væk fra Danmark? Synes I det kunne være fedt at tage en køretur ned igennem Europa, til en destination der har det hele?

Så er Prag lige byen for jer. Byen har en rig historie, masser af attraktioner, mange muligheder for at smage på lokale specialiteter og et livligt natteliv med barer og klubber.

Leas jeres egen bil til turen

Og selv hvis du står i den situation, at I ikke har en bil I kan køre i, så findes der en løsning på det. Det er nemlig muligt at lease jeres helt egen bil!

Ved at lease jeres egen bil får I muligheden for at vælge den bil, der passer bedst til jeres specifikke behov. I kan lease en bil, der både er lækker, men samtidig er rummelig nok til, at I kan købe ting med hjem fra turen. Kort sagt kan I finde drømmebilen og samtidig spare penge på at lease frem for at købe.

Ved at køre frem for at flyve, gør I samtidig hele køreturen til en del af oplevelsen, og I har den øgede frihed af at have en bil, så I ikke er afhængige af at skulle nå jeres fly på et bestemt tidspunkt eller finde transport rundt i byen.

Det betyder, at I kan have mere bagage, I kan nemmere komme rundt, og hvis I skal til en attraktion uden for byen, skal I ikke til at finde transport, fordi I allerede har en bil.

Leasing gjort nemt for dig

perbcars.dk/privatleasing kan du finde al den nødvendige information, du skal bruge for at lease en bil og dermed gøre jeres Prag-tur til virkelighed.

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind og finde den aftale og den bil, der passer bedst til jer, så jeres road trip kan blive en realitet, så hjælper leasingfirmaet dig med resten.

Eller hvis du er i tvivl om, hvilken pakke er bedst for dig, kan du kontakte firmaet og få hjælp.