Tre fede rejser i Europa

Europa tilbyder et væld af spændende rejsedestinationer, og det kan derfor nogle gange være en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Der er så mange forskellige meninger, guides og måder, hvorpå rejserne kan sammensættes. Og for at hjælpe dig ud af den til tider frustrerede situation det kan være at vælge, er der her oplistet tre fede rejser i Europa.

Kultur, storbyliv eller sandstrand?

Hvad enten du er til storbylivet, sandstrande eller er kulturinteresseret, så byder Europa på det hele. Tre af de absolut fedeste rejsemål er Prag, Berlin og Kreta. Og bedst af alt er alle tre destinationer fordelagtige i forhold til prisniveau. Derudover tilbyder alle tre byer en lang række muligheder i forhold til spændende oplevelser og fascinerende seværdigheder. Det er derfor blot et spørgsmål om personlige præferencer og ønsker for destination.

 

Prag er en af de hyggeligste og smukkeste byer i Europa. Byen byder på et væld af muligheder indenfor museumsbesøg, kunstsamlinger, teatre og koncerter og er derfor det kulturelle svar på en fed rejse. Prag er desuden berømt for sine ni fantastiske udkigspunkter og floden Moldau, som løber gennem centrum og tilføre byen charme og mulighed for smukke gåture langs vandet.

 

Berlin er en storby i verdensklasse og byder udover de mange historiske seværdigheder også på et pulserende natteliv og formidable shopping-muligheder. En stor andel af Berlins befolkning består af unge mennesker, hvorfor undergrundsaktiviteter, parader og festivaller ikke er en sjældenhed at støde på i byens brogede gadebillede. Berlin er derfor Europas svar på et pulserende og heftigt storbyliv.

 

Kreta byder med sit fantastiske klima og middelhavsstemning på solskinsfyldte dage og varme nætter. Øen er karakteriseret ved sin afslappede livsstil, sit azurblå hav og sine kridhvide sandstrande. I de mange smalle gader med pastelfarvede huse kan opleves græske taverner med friskfangede fisk, og i små butikker og boder foregår der altid en livlig handel både om dagen og i de sene aftentimer. Oplev en tur i en af de lokale olivenlunde og find ud af, hvorfor Kretas popularitet er høj blandt danske ferierejsende.

Tag på ferie til Kreta

Det er ikke så underligt, at mange turister vender tilbage til Kreta år efter år. Om du er førstegangsrejsende til øen eller genganger så tag på ferie til Kreta med Bravo Tours. Med Bravo Tours mange afbudsrejser er du sikret en billig rejse, hvor der samtidig er lovet kvalitet for pengene.