De bedste turistattraktioner i Prag

PragHer er nogle af Prags mest populære turistattraktioner. Læs videre for at finde ud af, hvorfor disse destinationer tiltrækker turister:

Charles Bridge
Charles Bridge er en af de mest populære turistattraktioner i Prag, og den er en af de ældste stenbroer i Europa. Det bedste tidspunkt at besøge Charles Bridge vil være omkring solopgang eller -nedgang, da dette vil give dig den luksus at nyde det smukke syn i selskab med så få turister som muligt. Da Praque Castle er lyst strålende op frem til midnat, kan du få et glimt af slottet, hvis du går forbi Charles Bridge omkring dette tidspunkt. Sagnet siger, at hvis du rører ved den slidte statue på broen, vil du vende tilbage til Prag igen.


The Old New Synagogue
The Old New Synagogues konstruktion blev afsluttet i 1270 og anses for at være en af de første gotiske strukturer i Prag. Det er også den ældste synagoge, der stadig bruges som bedehus. Gable’s synagogen har to vinduer, der på afstand ligner øjenlåg, hvoraf kaldenavnet øjenlågsvinduer kommer. Mandlige turister er generelt forpligtede til at dække deres hoveder med papirhatte, der gives til dem, ved synagogens indgang, mens kvindernes hoveder dog ikke kræves dækket.

Praque Castle – Prags kendte slot
Praque Castle er en af Prags mest skattede arve og er et verdensarvssted. Slottet blev grundlagt omkring år 880 og strækker sig over et areal på ca. 70000 kvadratmeter. Slottet består af nogle af de mest spektakulære og unikke paladser og religiøse bygninger. Det huser strukturer i romersk stil samt bygninger, der har undergået gotiske stilændringer. Slottet åbner dørene for turister klokken 5, og de forbliver åbne indtil midnat om sommeren. Om vinteren åbner de kl. seks og lukker portene kl. 11.