Tips til at spare penge på din rejse til Prag

Spar penge i TjekkietPrag er en meget populær destination for unge på grund af det liv, byen tilbyder. Her er nogle sparetips, der vil hjælpe dig til at nyde dit ophold i Prag:

Vagtskifte
En indtræden i Praque Castle kan vise sig at være ganske dyrt, da det indebærer et adgangsgebyr. At holde øje med vagtskiftet vil dog ikke koste dig penge. Selvom vagtskiftet finder sted hver time, formår det stadig trækker i en enorm menneskemængde til ved middagstid, da begivenheden på dette tidspunkt er mere omfattende. Hvis du ønsker at undgå for mange folk, er det bedst at se dette show tidligere på dagen. Du kan også tage fotos med vagterne, noget der generelt ikke er tilladt på andre slotte.


Den royale rute
Det royale rute strækker sig fra den gamle bydel i Prag til Praque Castle. Ruten er langs en smuk snoende gade, der har en sølvlinje, som viser vej til slottet. Mens du går langs ruten, vil du se House of the Black Madonna, Charles Bridge og den gamle rådhusplads, der har et storslået astronomisk ur. Attraktive og dyre butikker er der mange af på vej til slottet, og hvis du ønsker at købe smykker, der ikke koster for meget, kan du shoppe på en af de mange markeder.

Et Pragkort
Hvis du planlægger at rejse billigt, er et pragkort er en god mulighed. Disse kort udstedes i lufthavnen og ved få hoteller og turistinformationsskranker til en fast pris. Det giver dig rabatter og gratis entré til et par seværdigheder. Rejsende kan få gratis adgang til mere end 50 attraktioner med et pragkort, der er udstedt til 740CZK. Brug disse sparetips om Prag til at hjælpe dig til en billig og spændende tid i Prag.