Indlandsrejsen eller udlandsrejsen?

Efter tre år med coronapandemien trænger de fleste af os til at komme ud og rejse i udlandet. Det har været populært at tage på ferie i Danmark, da der ikke har været mulighed for meget andet de sidste par år.

Men nu hvor verden er åbnet op på ny, så må man stille sig selv spørgsmålet: Skal vi på ferie i Danmark, eller på ferie i udlandet? Der er mange ting man kan overveje, inden man planlægger sin eftertragtede ferie. Det er i hvert fald igen en mulighed, at man tager et fly, tog eller sin bil med på en udlandsrejse. 

Klimabevidst rejse

Hvis man gerne vil værne om vores planets klima, imens man tager på en dejlig ferie, kan man overveje en europæisk feriedestination. Prag er en populær by at rejse til, og dette er ikke uden grund. Hvis du er træt af gamle Danmark, og trænger til at se noget nyt, så kan du med fordel overveje at tage til Prag. Det er nemt at komme dertil med tog, på den måde sparer man også på Co2 udledningen. Prag er en gammel by med et rigt kulturliv, og der er massere at se og opleve.

Det mere afslappende valg

Hvis man trænger mere til afslapning, kan man også overveje at blive inde for danske grænser, og tage på hotelophold i Danmark. Få skuldrene helt ned med et spaophold. Der er nemlig mange dejlige spahoteller her i landet. Tag et dyk i havet, hop ind i saunaen, og slut dagen af med en lækker massage. Det er rigtig wellness, og hvis du ikke har appetit på en masse nye kulturindtryk- og måske endda chok, så er et hotelophold et godt bud på den perfekte ferie til dig. Kroophold er også en mulighed, hvis du og din partner trænger til at nyde hinandens selskab i rolige omgivelser.