Ønsker du et alternativ til din Prag-ferie? Oplev Hawaii’s 3 største øer

Hawaii er én af USA’s 50 stater og rummer 8 store øer, her kan nævnes Kauai, Hawaii (Big Island), Maui og O’ahu. Er du turist og ønsker at opleve Hawaii er det næsten utænkeligt, at du når at blive færdig med at udforske de mange betagede øer. Derfor giver vi en guide til, hvilke seværdigheder du absolut bør overveje at opleve på Hawaii’s 3 største øer.

Hawaii – Big Island

Big Island går ind under den daglige tale for den største af Hawaii’s øer, nemlig Hawaii. Her finder du imponerende vandfald, havskildpadder, de smukkeste blomster i et frodigt, grønt naturområde. Du kan opleve hyggelige kaffe- og teplantager, nøddefarme, der producerer velsmagende snack og snaps og en nationalpark med kraftige vulkaner.
Big Island byder også på seværdigheder som Hulihee Palace, der er beliggende i Kailua-Kona og som husede de kongelige i gamle dage. Onizuka Space Center, der er et museum opført til minde for astronauten Ellison Onizuka og Mauna Kea Observatoriet, som du finder på Hawaii’s højeste punkt.

Maui

Hawaii’s næststørste ø hedder Maui og her er der rig mulighed for at mærke den hawaiianske stemning på tæt hånd. De populære Lahaina-luau fester er et must at opleve, hvis du skal besøge Maui. Her får du ægte traditionel Hawaiiansk musik og dans og smager på den traditionelle kogekunst.
Maui byder også på smukke strande og parker, kirker og katedraler for ikke at glemme de lokale gårde, hvor du kan få indblik i kakaoindustrien eller produktionen af gedeoste.

Oahu

Statshovedstaden Honolulu er beliggende på den sydøstlige del af Oahu, som er Hawaii’s tredjestørste ø. Den amerikanske flådebase Pearl Harbor er at opleve på øen, hvor du kan få indblik i de historiske situationer fra slaget mellem Japan og USA under 2. verdenskrig.
Oahu kan også prale af at have USA’s mest berømte strande, særligt Waikiki Beach og surferparadiset Hale’iwa.
Skal din næste rejse gå til Hawaii, er der uden tvivl lagt op til en berigelsesfuld eventyrrejse fyldt med mange indtryk og seværdigheder for enhver rejselysten.