Steder at overnatte i Prag

Mens udgifterne til spisning og transport i Prag er overkommelige, kan hotellerne være ganske dyre. Et gennemsnitligt trestjernet hotel kan koste dig omkring 70 euro. Nogle af hotellerne inkluderer også en europæisk præget morgenbuffet i hotellets værelsespriser. Du skal være på vagt over for hoteller, der hævder, at de centralt er placeret. En af de nemmeste måder at underbygge sådanne krav på vil være at tjekke op på hotellets placering på Google Maps. Du vil derefter kunne vurdere hotellets afstand fra de områder, du ønsker lettest adgang til.

Hvis du rejser til Prag på et bestemt budget, vil et ophold på et herberg være det mest omkostningseffektive valg. Med masser af mennesker, der backpacker til Prag, er der kommet utallige vandrehjem at vælge imellem i den seneste tid. Hostels tilbyder værelser til på et delingsgrundlag for omkring 20 euro, men det afhænger af størrelsen på rummet, antallet af ombordværende og andre faciliteter. De fleste vandrerhjem varierer efter beliggenhed, og der er flere hostels i centrum end der er hoteller.


Sommermånederne er de dyreste i året og indkvarteringspriserne stiger typisk. November til marts anses for at være det ideelle tidspunkt at rejse til Prag på, mens jul og nytår kan være ganske dyrt. Fra marts til midten af maj og fra midten af september til slutningen af oktober kan du også forvente at få rimelige priser på opholdsmuligheder i Prag. Priserne i Prag er de højeste mellem påske og halloween.