Tre attraktioner i Prag

Prag har nogle af de mest interessante steder, som du i det mindste bør unde et kort besøg. Her er en liste over tre af de mest interessante seværdigheder i Prag:

Wenceslas Square
Wenceslas Square er et af de mest fremtrædende erhvervsknudepunkter i den nye bydel i Prag. Dette verdensarvssted er også et kulturelt samfund, der har været vært for flere arrangementer, fester, offentlige forsamlinger og demonstrationer i fortiden. Det storslåede neoklassiske tjekkiske nationalmuseum har til huse i den ene ende af den en kilometer lange færdselsårer i Wenceslas Square. Wenceslas Square, der har en bred vifte af vekselbørsskranker, hoteller og fastfoodkæder blev skabt i løbet af middelalderen som et hestemarked.


Vysehrad Slot
Vysehrad-slottet blev bygget omkring det 10. århundrede på en bakke over Vltava-floden. Slottet huser Vysehrad Cemetery, hvor nogle af de mest kendte mennesker i tjekkisk historie ligger begravet. Basilikaen St. Peter og St. Paul er inden for murene af Vysehrad-slottet. Den neogotiske kirke blev bygget i det 19. århundrede, men nedbrændte i den tidlige del af det 20. århundrede og er derefter blevet bygget op igen. En fængslende stenmosaik spreder sig over indgangen til kirken. Hvis du står på toppen af en bakke syd for floden i det centrale Prag, vil det give dig et overblik over de to spir af kirken.

Prag Zoo
Prag Zoo er klart en af de bedre vedligeholdte zoologiske haver i regionen. Du kan bruge en hel dag på at vandre gennem den zoologiske have og lemurerne betragtes som et must see. Omkring Prag Zoo, vil du finde flere små botaniske haver samt Troja Chateau.