Tre ting du bør undgå i Prag

Prag har nogle af de bedste turistattraktioner, men der er nogle ting, som du har brug for at holde sig væk fra i byen, så du ikke bruger penge på en service, som du ikke får noget ud af. Her er tre ting, du bør undgå i Prag:

Old Town Square beer
Den Gamle Rådhusplads er noget af et syn, og den kan charmere dig til at tilbringe lidt tid i en af pubberne eller spisestederne der. Overalt vil du finde patioer og terrasser, som lover dig en strålende udsigt over det astronomiske ur eller tårnet. Øl og mad, der tilbydes på disse steder omkring den gamle rådhusplads er meget dyre, og du bliver nødt til at være forberedt på at modtage en enorm regning ved udgangen af denne oplevelse. Disse forretninger priser deres mad og alkohol fem gange over den normale takst og er kendt som Prags turistfælder.


Turisttaxier
Taxaer i Prag er kendte for at kræve for mange penge fra folk, især turisterne. I den seneste tid har der været forsøg på at sikre, at taxichauffører ikke drager fordel af deres passagerer, men der er ingen garanti for, at en chauffør ikke vil kræve for meget fra dig. Fortabte turister og rejsende, som ikke er i stand til at tale modersmålet er nemme ofre for Prags taxachauffører. En af de bedste ting ved Prag er, at selv hvis man er turist, så er byen godt forbundet med et 24 timers offentlige transportsystem tilgængeligt.

Entrepriser på Prag Slot
At betale entre for at komme ind i Praque Castle er muligvis ikke pengene værd, da du har meget begrænset adgang til dele af slottet. Du vil få adgang til meget få bygninger inden i slottet. I stedet for at betale entre til slottet, kan du stå udenfor med flere andre turister og nyde synet af vagtskiftet ved porten. Du kan også gå gennem Royal Garden, gården og den gyldne bane uden at købe en billet.