Små restauranter i Prag

Nogle af de gamle spisesteder i Prag er blevet revet ned i løbet af de seneste par år, og et par bistroer og caféer er kommet op i stedet. De fleste restauranter i Prag har daglige frokosttilbud. Som du bevæger dig længere væk fra byen Prag, reduceres prisen på mad, og du vil opdage, at prisen på øl også falder markant. Her er en liste over et par af de bedste små restauranter i Prag:


Hotel Medvidku
Hotel Medvidku er det eneste hotel i Prag, som har et bryggeri. Hotellet var et bryggeri i middelalderen og blev senere omdannet til et hotel med 33 unikke værelser. Hotellet er beliggende i et hus fra det 15. århundrede, og nogle af dets historiske elementer som gotiske spær og malet trætag har været bevaret og vedligeholdt i nogle af værelserne. Du kan nyde deres tjekkiske retter i hallen, som også byder på tjekkisk øl og ølsouvenirs.

Ambiente Brasiliero
Ambiente Brasiliero er ikke en billig restaurant, men mængden af mad, som du får for de penge, du betaler, gør maden det værd. Dette er en brasiliansk restaurant, der ligger væk fra det gamle torv, og det tilbyder kød kogt i Rodizio stil. På Ambiente Brasiliero, vil du blive mødt af en stor lækker buffet, der omfatter sushi og skaldyr serveret i en historisk kælder.

Café Slavia
Café Slavia er en historisk cafe med en betagende udsigt over floden og slottet. Hvis du er på udkig efter et billigt måltid, bør du prøve til venstre i caféen. På Café Slavia, vil du blive budt på noget af det bedste traditionelle tjekkiske mad.